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Recipe of Any-night-of-the-week Spaghetti a tutto cavolfiore

Spaghetti a tutto cavolfiore.

Spaghetti a tutto cavolfiore

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, spaghetti a tutto cavolfiore. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Spaghetti a tutto cavolfiore is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Spaghetti a tutto cavolfiore is something which I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook spaghetti a tutto cavolfiore using 8 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Spaghetti a tutto cavolfiore:

  1. {Take 400 g of spaghetti alla chitarra.
  2. {Prepare 1 of cavolfiore giallo.
  3. {Take 1 of cavolfiore viola.
  4. {Take 3 of acciughe sott'olio.
  5. {Make ready 1 spicchio of d'aglio.
  6. {Make ready of Parmigiani grattugiato.
  7. {Take of Sale e pepe.
  8. {Get of Olio d'oliva.

Instructions to make Spaghetti a tutto cavolfiore:

  1. Iniziamo pulendo il cavolfiore, lo laviamo accuratamente, tagliamo le cimette e le mettiamo da parte, tagliamo a pezzetti anche le foglie ed il gambo..
  2. In una pentola capiente portiamo a bollore l'acqua salata con le cimette e le lasciamo cucinare per 8 minuti circa. Le togliamo con una schiumarola e, nella stessa acqua, cuociamo le foglie e i gambi. Questi richiedono più tempo..
  3. Nel frattempo mettiamo le cimette in una teglia da forno e le spolveriamo di parmigiano grattugiato. Cuociamo in forno a 180° per 10 minuti o fino a quando non formeranno una crosticina croccante sopra..
  4. Ora scoliamo i gambi e li frulliamo con un mixer ad immersione..
  5. In un pentolino scaldiamo un filo d'olio con uno spicchio d'aglio. Aggiungiamo le acciughe e le lasciamo sciogliere, aggiungiamo anche la crema di foglie di calvofiore e lasciamo insaporire..
  6. Ora cuociamo la pasta, io ho scelto gli spaghetti alla chitarra, quando è pronta la condiamo con la crema di cavolfiore e aggiungiamo le cimette colorate croccanti..
  7. A piacere aggiungete della polvere di peperoncino. Buon appetito!.

So that is going to wrap it up for this exceptional food spaghetti a tutto cavolfiore recipe. Thank you very much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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