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Simple Way to Make Ultimate Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio)

Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio).

Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio)

Hello everybody, it is Louise, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio). It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio) is one of the most popular of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio) is something that I've loved my whole life.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio) using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio):

  1. {Take 180 g of spaghetti.
  2. {Prepare 170 g of sarde (sott’olio piccanti).
  3. {Prepare 2 filetti of alici.
  4. {Get 1 of cipolla piccola.
  5. {Take 1 ciuffo of finocchietto selvatico.
  6. {Prepare of Semi di finocchio.
  7. {Take 20 of mandorle.
  8. {Get of Olio extravergine.
  9. {Make ready 3 cucchiai of Pangrattato tostato.

Steps to make Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio):

  1. Tagliare la cipolla e mettere a soffriggere con abbondante olio..
  2. Aggiungere le alici e farle sciogliere. Unire le sarde pulite e farle cuocere 3/5 minuti, unire il finocchietto selvatico tagliuzzato. Io l’ho messo a crudo, unire un po’ di liquido e cucinare 5/10 minuti..
  3. Aggiungere le mandorle e l’uvetta (precedentemente ammollata in acqua tiepida). Lasciare insaporire..
  4. Mettere il pangrattato a tostare in una padella aggiungendo dei semi di finocchio. Quando avrà preso un bel colorito, spegnere..
  5. Cuocere la pasta 7/8 minuti e saltarla velocemente in padella. Impiattare e servire con il pangrattato croccante..
  6. Consiglio✅: non ho aggiunto sale nell’acqua di cottura per bilanciare il sapido delle sarde e delle alici del condimento. Ho utilizzato le mandorle al posto dei pinoli..

So that is going to wrap this up for this special food spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio) recipe. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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