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Step-by-Step Guide to Prepare Ultimate Gnocchi di patate al re Alarico

Gnocchi di patate al re Alarico.

Gnocchi di patate al re Alarico

Hello everybody, it is John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, gnocchi di patate al re alarico. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Gnocchi di patate al re Alarico is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Gnocchi di patate al re Alarico is something which I have loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have gnocchi di patate al re alarico using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Gnocchi di patate al re Alarico:

  1. {Take of patate silane Dop.
  2. {Get of farina di tipo 1 Molino Bruno.
  3. {Prepare of semola rimacinata Molino Bruno.
  4. {Make ready of Acqua.
  5. {Get of Funghi porcini silani freschi.
  6. {Make ready of guanciale silano maialino nero.
  7. {Make ready of Olive nere.
  8. {Take of Pomodorini.
  9. {Make ready of Vino bianco.
  10. {Take of Peperoncino piccante.
  11. {Make ready of Prezzemolo.

Steps to make Gnocchi di patate al re Alarico:

  1. Bollire le patate per bene...mi raccomando mettete sul fuoco a bollire in acqua fredda contemporaneamente..
  2. Pelate e schiacciate le stesse e ponetele nella Fontana precedentemente formata sul timpagno di legno..
  3. Ammassare energeticamente poi una volta amalgamato il tutto si lascia riposare per 20 minuti..
  4. Tagliare un pezzo di impasto e con le mani formate dei cilindretti spessi 1 cm....dopodiché tagliare a formare gli gnocchi come tutti sanno..
  5. Rigate gli gnocchi con il crivo(setaccio)..
  6. In una frissura(padella) schiacciate uno spicchio d'aglio farlo rosolare, inserite il guanciale a striscette sarà la parte croccante del piatto..
  7. Tuffateci dentro i funghi a lamelle.....cuocete e sfumate con il vino bianco, fate evaporare la parte alcolica, unite i pomodorini, il peperoncino,le olive nere sminuzzate,il prezzemolo grossolanamente tritato..
  8. Cotti gli gnocchi e pronto l'intingolo sposate le parti e amalgamate delicatamente il tutto..
  9. Buon appetito..

So that's going to wrap this up for this special food gnocchi di patate al re alarico recipe. Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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