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Recipe of Quick Ravioli cinesi,rivisitati in tonno e erba cipollina

Ravioli cinesi,rivisitati in tonno e erba cipollina.

Ravioli cinesi,rivisitati in tonno e erba cipollina

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, ravioli cinesi,rivisitati in tonno e erba cipollina. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Ravioli cinesi,rivisitati in tonno e erba cipollina is one of the most well liked of current trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. Ravioli cinesi,rivisitati in tonno e erba cipollina is something which I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have ravioli cinesi,rivisitati in tonno e erba cipollina using 7 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Ravioli cinesi,rivisitati in tonno e erba cipollina:

  1. {Get 200 gr of farina00.
  2. {Take 3 cucchiaini of polvere di spinaci(o colorante,o estratto.
  3. {Make ready of Sale.
  4. {Make ready 200 gr of tonno in scatoletta.
  5. {Prepare of Erba cipollina.
  6. {Get 100 ml of Acqua.
  7. {Take a piacere of Soya.

Steps to make Ravioli cinesi,rivisitati in tonno e erba cipollina:

  1. Mettere a fontana su una spianatoia la farina,la polvere di spinaci,e il sale.
  2. Poi aggiungere l'acqua e il sale e iniziare a lavorare la pasta,(se richiede aggiungere ancora acqua).
  3. Stendere con il mattarello,la pasta sottile e creare dei dischi tipo in foto.
  4. Farcire al centro con un po' di tonno ed erba cipollina.
  5. Ora bagnate leggermente i bordi per chiudere il raviolo.
  6. Pizzicare partendo da un estremo andando verso l'altro.
  7. Non avendo il cestello di bambù,utilizzare un cestello con carta da forno,e mettere con un po' di acqua sotto in una casseruola e adagiarvi i ravioli coprendo con un coperchio adatto alla misura.
  8. Dopo una decina di minuti tirarli fuori e passarli in un tegame antiaderente con un filo d'olio e farli rosolare sotto e poi immergerli a piacere in salsa soya.

So that's going to wrap this up for this special food ravioli cinesi,rivisitati in tonno e erba cipollina recipe. Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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