Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

How to Make Homemade Risotto mantecato al cavolo cappuccio viola e gorgonzola dolce

Risotto mantecato al cavolo cappuccio viola e gorgonzola dolce.

Risotto mantecato al cavolo cappuccio viola e gorgonzola dolce

Hey everyone, it's me again, Dan, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, risotto mantecato al cavolo cappuccio viola e gorgonzola dolce. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Risotto mantecato al cavolo cappuccio viola e gorgonzola dolce is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. Risotto mantecato al cavolo cappuccio viola e gorgonzola dolce is something which I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook risotto mantecato al cavolo cappuccio viola e gorgonzola dolce using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Risotto mantecato al cavolo cappuccio viola e gorgonzola dolce:

  1. {Take of riso.
  2. {Take of Gorgonzola dolce.
  3. {Make ready of cavolo cappuccio.
  4. {Prepare of vino bianco.
  5. {Make ready of burro.
  6. {Prepare of cipolla.
  7. {Prepare of Brodo vegetale.
  8. {Take of Olio evo.
  9. {Prepare of Sale.

Steps to make Risotto mantecato al cavolo cappuccio viola e gorgonzola dolce:

  1. Come per quasi tutti i risotti, preparate un brodo vegetale con una carota, sedano e cipolla..
  2. In un tegame fate soffriggere la cipolla con un filo di olio..
  3. Aggiungete il riso e fate tostare 2 min. Sfumate con il vino bianco e procedete con la cottura con un mestolo di brodo alla volta..
  4. Nel frattempo fate cuocere il cavolo cappuccio precedentemente lavato e tagliato a julienne in un tegame con filo di olio. Salate a vostro piacere e lasciate cuocere 5 min..
  5. Al termine frullate il cavolo con un mixer ad immersione..
  6. Quando il riso è a metà cottura, aggiungete la crema di cavolo viola. Finite la cottura del riso aggiungendo man mano il brodo..
  7. A cottura ultimata, mantecate il risotto con il burro e il gorgonzola dolce..
  8. Servite caldo e cremoso.

So that's going to wrap this up for this exceptional food risotto mantecato al cavolo cappuccio viola e gorgonzola dolce recipe. Thanks so much for reading. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Post a Comment for "How to Make Homemade Risotto mantecato al cavolo cappuccio viola e gorgonzola dolce"