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Steps to Make Award-winning Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio)

Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio).

Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio)

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a special dish, spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio). It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio) is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. They are fine and they look wonderful. Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio) is something that I've loved my whole life.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio) using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio):

  1. {Get of spaghetti.
  2. {Get of sarde (sott’olio piccanti).
  3. {Get of alici.
  4. {Get of cipolla piccola.
  5. {Take of finocchietto selvatico.
  6. {Make ready of Semi di finocchio.
  7. {Take of mandorle.
  8. {Get of Olio extravergine.
  9. {Make ready of Pangrattato tostato.

Steps to make Spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio):

  1. Tagliare la cipolla e mettere a soffriggere con abbondante olio..
  2. Aggiungere le alici e farle sciogliere. Unire le sarde pulite e farle cuocere 3/5 minuti, unire il finocchietto selvatico tagliuzzato. Io l’ho messo a crudo, unire un po’ di liquido e cucinare 5/10 minuti..
  3. Aggiungere le mandorle e l’uvetta (precedentemente ammollata in acqua tiepida). Lasciare insaporire..
  4. Mettere il pangrattato a tostare in una padella aggiungendo dei semi di finocchio. Quando avrà preso un bel colorito, spegnere..
  5. Cuocere la pasta 7/8 minuti e saltarla velocemente in padella. Impiattare e servire con il pangrattato croccante..
  6. Consiglio✅: non ho aggiunto sale nell’acqua di cottura per bilanciare il sapido delle sarde e delle alici del condimento. Ho utilizzato le mandorle al posto dei pinoli..

So that is going to wrap this up for this exceptional food spaghetti con finocchietto selvatico e sarde (a modo mio) recipe. Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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