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Recipe of Homemade Troccoli ai Frutti di Mare

Troccoli ai Frutti di Mare.

Troccoli ai Frutti di Mare

Hey everyone, it's me, Dave, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, troccoli ai frutti di mare. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Troccoli ai Frutti di Mare is one of the most popular of current trending foods in the world. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Troccoli ai Frutti di Mare is something that I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook troccoli ai frutti di mare using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Troccoli ai Frutti di Mare:

  1. {Make ready 380 g of pasta troccoli.
  2. {Get 400 g of cozze tarantine.
  3. {Take 1 of polpo.
  4. {Prepare 200 g of gamberetti.
  5. {Get 2 of allievi.
  6. {Get 2/4 of pomodorini.
  7. {Make ready q.b of Prezzemolo.
  8. {Take q.b of Sale e pepe.
  9. {Get q.b of Olio evo.
  10. {Make ready 1 spicchio of d'aglio.
  11. {Make ready 100 ml of vino bianco secco.

Steps to make Troccoli ai Frutti di Mare:

  1. Iniziamo a pulire gli ingredienti, raschiate le cozze e togliete la barbetta;.
  2. Togliete il tentacolo e gli occhi al polpo e tagliatelo a pezzi, fate la stessa cosa con gli allievi.
  3. Pulite i gamberetti togliendo la testa e il carapace.
  4. Mettete a bollire l'acqua per la pasta.
  5. In una pentola mettere dell'olio in modo che copra il fondo e aggiungete l'aglio.
  6. Quando l'olio inizia a sfrigolare e l'aglio si è colorato togliere quest'ultimo e aggiungere il polpo a pezzi e gli allievi.
  7. Far rosolare e poi aggiungere le cozze, i pomodorini e il vino bianco, fate andare a fuoco vivace per 10 minuti dopodiché aggiungete i gamberi e abbassate la fiamma, aggiustate di sale. (Se si dovesse asciugare troppo aggiungere un po' d'acqua calda).
  8. Assaggiate il polipo, una volta cotto spegnete la fiamma e spolverare con pepe e prezzemolo tritato, coprite con un coperchio e cuocete la pasta al dente che poi salterete bella pentola del pesce..
  9. Ora potete servire a tavola e prendervi i complimenti dai commensali!.

So that's going to wrap it up for this exceptional food troccoli ai frutti di mare recipe. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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