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Recipe of Perfect Gnocchi di patate al re Alarico

Gnocchi di patate al re Alarico.

Gnocchi di patate al re Alarico

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a special dish, gnocchi di patate al re alarico. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Gnocchi di patate al re Alarico is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're fine and they look wonderful. Gnocchi di patate al re Alarico is something which I've loved my whole life.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook gnocchi di patate al re alarico using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Gnocchi di patate al re Alarico:

  1. {Get 500 gr of patate silane Dop.
  2. {Prepare 250 gr of farina di tipo 1 Molino Bruno.
  3. {Prepare 250 gr of semola rimacinata Molino Bruno.
  4. {Take q.b of Acqua.
  5. {Prepare 200 gr of Funghi porcini silani freschi.
  6. {Take 100 gr of guanciale silano maialino nero.
  7. {Get q.b of Olive nere.
  8. {Make ready q.b of Pomodorini.
  9. {Take of Vino bianco.
  10. {Take of Peperoncino piccante.
  11. {Get of Prezzemolo.

Instructions to make Gnocchi di patate al re Alarico:

  1. Bollire le patate per bene...mi raccomando mettete sul fuoco a bollire in acqua fredda contemporaneamente..
  2. Pelate e schiacciate le stesse e ponetele nella Fontana precedentemente formata sul timpagno di legno..
  3. Ammassare energeticamente poi una volta amalgamato il tutto si lascia riposare per 20 minuti..
  4. Tagliare un pezzo di impasto e con le mani formate dei cilindretti spessi 1 cm....dopodiché tagliare a formare gli gnocchi come tutti sanno..
  5. Rigate gli gnocchi con il crivo(setaccio)..
  6. In una frissura(padella) schiacciate uno spicchio d'aglio farlo rosolare, inserite il guanciale a striscette sarà la parte croccante del piatto..
  7. Tuffateci dentro i funghi a lamelle.....cuocete e sfumate con il vino bianco, fate evaporare la parte alcolica, unite i pomodorini, il peperoncino,le olive nere sminuzzate,il prezzemolo grossolanamente tritato..
  8. Cotti gli gnocchi e pronto l'intingolo sposate le parti e amalgamate delicatamente il tutto..
  9. Buon appetito..

So that's going to wrap it up for this special food gnocchi di patate al re alarico recipe. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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