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Simple Way to Prepare Quick Pasta con zucca e olive

Pasta con zucca e olive.

Pasta con zucca e olive

Hey everyone, it is Jim, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, pasta con zucca e olive. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pasta con zucca e olive is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes delicious. Pasta con zucca e olive is something which I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have pasta con zucca e olive using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Pasta con zucca e olive:

  1. {Get of zucca già pulita.
  2. {Get of olio evo.
  3. {Make ready of aglio,2 alici, un ciuffo di prezzemolo.
  4. {Make ready of olive nere denocciolate.
  5. {Get of pasta, formato zita o regine, spezzata a mano 3 o 4 cm.
  6. {Take of Acqua per cuocere la pasta.
  7. {Take of Sale q. b.
  8. {Get of Per la guarnizione del piatto.
  9. {Prepare of sottili di zucca.
  10. {Take of filo di olio evo, poco sale fino.
  11. {Take of Semi di zucca o di girasole tostati.

Steps to make Pasta con zucca e olive:

  1. Preparare la guarnizione del piatto mettendo nel forno a 180 gradi i semi per la tostatura e le fettine di zucca unte di olio,un pizzico di sale e cosparse di semi. Togliere dal forno appena gratinate, dopo 20 minuti, secondo il tipo di forno..
  2. In una pentola scaldare l'olio con gli spicchi di aglio, le alici e il prezzemolo.
  3. Appena le alici si sfaldano, unire i pezzetti di zucca e salare. Attenzione al sale perché le alici e le olive danno sapidità.
  4. Cuocere la zucca e solo alla fine aggiungere le olive denocciolate.
  5. Intanto, portare a bollore l'acqua per la cottura della pasta..
  6. Cuocere la pasta al dente, scolare e versarla nel condimento..
  7. Finire la cottura facendo insaporire il tutto, magari aggiungendo poca acqua di cottura..
  8. Impiattare cospargendo con prezzemolo fresco, semi tostati e fettine di zucca gratinate..

So that's going to wrap it up for this exceptional food pasta con zucca e olive recipe. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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